Vlerat tona kryesore

meso&qesh Mëso & Qesh
Mënyrat më efektive të të mësuarit të fëmijëve me lojra të ndryshme
img2 Ushqime të shëndetshme
Fëmijët ushqehen me ushqime bio të mbjella nga duart e tyre pranë kopështit
img3 Siguria e fëmijës
Ne zhvillojmë aktivitete, lojëra që e bëjnë fëmijën të mbrohet nga situatat te rrezikshme
img4 Ambienti i këndshëm
Arredim modern, cilësor, antialergjik, i përshatur enkas për fëmijë!

Klasat

Programi i IMSA Farm-Kindergarten

Numër i vogël fëmijësh dhe mësues të jashtëzakonshëm mundësojnë që Maarif të ofrojë përkujdesje prindërore
Program i përafërt me programet shkollore që të jenë të përgatitur për shkollë
Me një lojë të ekuilibruar mes zbavitjes dhe dijes
Shëtitje jashtë ambienteve të kopshtit që fëmijët të luajnë dhe mësojnë në natyrë

Farm Kindergarten

Të mësuarit në natyrë është një përvojë unike që ka shumë përfitime, nga inkurajimi i kuriozitetit dhe edukimi i një dashurie për shkencën, në zhvillimin e ndjeshmërisë për mjedisin dhe rritjes së rezultateve në klasë.

Përkujdesje gjithë kohën
Informim Online
Shumëllojshmëri Klasash
Vend Miqësor

Të Rejat Tona

Apliko për Regjistrim ose Telefono