IMSA Farm-Kindergarten

Duke studiuar tregun, duke parë që prindërit kishin pakënaqësira ndaj fenomenit që fëmijët e tyre qëndronin gjatë gjithë kohës në ambjente të mbyllura, menduam të sjellim për herë të parë në Shqipëri, një kopsht të cilin fëmijët na e kërkonin gjatë gjithë kohës, kopshtin e Lizës në përrallat e tyre, kopshtin e gjyshes që e duan aq shumë, kopshtin e shtëpisë në fshat, kopshtin ku 2000 metra katror i dedikohet vetëm atyre, fëmijëve te dashur!
“International Maarif School – Farm Kindergarten”, pas një eksperience në edukim në 63 vende të botës, hap dyert në Shqipëri për të gjithë fëmijët dhe prindërit që dëshirojnë një eksperiencë ndryshe, pro mjedisore, të realizuar nëpërmjet programeve mësimore dhe lojërave në natyrë.Filozofia jone eshte outdoor learning, duke përdorur fermën tonë me bimë, perime, fruta dhe kafshë të cilët fëmijët i duan shumë!
Në çdo rrugëtim, hapat e parë, janë më të rëndësishmit!
Regjistrimet kane filluar!
+355 69 704 7256

Vlerat tona kryesore

img1 Mëso & Qesh
Mënyrat më efektive të të mësuarit të fëmijëve me lojra të ndryshme
img2 Ushqime të shëndetshme
Tek Farm-Kindergaten Albania vezët i kemi të freskëta nga pulat tona!
img3 Siguria e fëmijës
Prissy expectant involuntarily limpet until cobra less dear so overabundant contagio
img4 Ambienti i këndshëm
Prissy expectant involuntarily limpet until cobra less dear so overabundant contagio
864
Orë mësimi
928
Vakte në një vit
364
Seancat e mëngjesit
365
Ditë me përkujdesje të plotë

Apliko për Regjistrim ose Telefono