Free Summer Activities for Kids

Kampi veror për fëmijët tek IMSA Farm-Kindergarten Albania!

Për herë të parë në Shqipëri, vjen për fëmijët tuaj kopshti i ëndrrave, ku në 2000 m2 fëmijët mësojnë së bashku me natyrën!
“International Maarif Schools – Farm Kindergarten” hap dyert për të gjithë fëmijët dhe prindërit që dëshirojnë një eksperiencë ndryshe, pro-mjedisore, të realizuar nëpërmjet programeve mësimore dhe lojërave në natyrë.

Në çdo rrugëtim, hapat e parë, janë më të rëndësishmit.
Prej 15 gushtit deri në 2 shtator, të gjithë fëmijët mund të kalojnë kohën në kampin tonë, duke u siguruar qëndimin, edukimin, përkujdesjen dhe drekën.
Mëngjesi dhe transporti sigurohet nga prindërit!
Rezervoni vendin tuaj duke na telefonuar në +355 69 642 4127 ose duke na shkruajtur në inbox!