Vizitë në shtëpinë e të moshuarve

Sot shkuam për të vizituar shtëpinë e të moshuarve. E kuptuam që i duam shumë të moshuarit dhe se kemi shumë dashuri për t’u dhënë atyre.❤️Është një mundësi e rëndësishme mësimi që mund t’i ndihmojë ata të bëhen njerëz më të mirë ndërsa rriten. 🏻