Markata e Lodrave

Falënderojmë sipërmarrësit e vegjël të cilët u bënë pjesë e Markatës së Lodrave organizuar nga Qendra Tregtrare Univers me bashkëpunimin e IMS Albania!
Shpirti i iniciativës së vogëlushëve dhe edukimi i tyre me frymën e punës në formë loje dhe dëfrimi është rruga e duhur për të ardhmen e tyre!
Faleminderit të gjithë prindërve që i mbështetën në këtë nismë! Koha e shpenzuar me vogelushet tuaj, nuk eshte kurre kohe e humbur!