Kampi veror 2022

Kampi Veror ka nisur zyrtarisht këtu në Kopshtin Fermë! 😍
Ne i mirëpritëm fëmijët tanë me zemrat plot dashuri dhe programin tonë plot aktivitete! 🤩
Ky do të jetë një muaj për t’u mbajtur mend 😍🤗