Festë te liqeni!

Ngjyrave të ndezura të parkut, sot ju shtuan edhe buzëqeshjet e gumëzhimat lajkatare të vogëlushëve tanë.
Kopshti Maarif në bashkëpunim me Agjencinë e Parqeve dhe Rekreacionit (Bashkia Tiranë), organizuan te Liqeni një festë plot argëtim për fëmijët.
Në kopshtin Maarif, së bashku me edukimin nuk ka për të munguar asnjëherë krijimtaria dhe argëtimi.

Sigurohuni që të zgjidhni kopshtin më të mirë për fëmijët tuaj!!