Aktivitetet tona

Sot fluturat tona të vogla, lulet, dielli dhe retë dolën në natyrë dhe na treguan një histori duke aktruar. 🦋☀️🌸☁️
“Sa herë që gjejmë diell 🌞 gjithmonë kërcejmë dhe argëtohemi 🤩”