Ideja e krijimit

IMS Farm-Kindergarten Albania
Ne ndodhemi në një fermë të vogël në afërsi të Tiranës me kafshë, fusha, bimë, lule dhe një pyll në rritje për fëmijët që të eksplorojnë. Kjo u jep fëmijëve tanë një shesh lojërash unik dhe emocionues për të vëzhguar stinët dhe për të zhvilluar një lidhje të fortë me natyrën.
Në zemër të fshatit, fëmijët kanë një ambient të qetë, paqësor dhe një mjedis të gjerë në të cilin të rritet dhe të edukohet!

Leave a comment