Eksperiment në kopshtin tonë

Sot në kopshtin tonë të fermës ne pamë procesin e rritjes së fasules!👍
Rritja e fasuleve është një mënyrë e shkëlqyer për të eksploruar shkencën! Duke luajtur dhe mbjellë farat e fasules në të njëjtën kohë, mësuam shumë për këtë proces.🌱