Balonat

Fluturimi i balonave është argëtues dhe edukativ
Fëmijët mund të mësojnë rreth shkencës, fizikës, aerodinamikës, motit dhe ekologjisë. Fluturimi i balonave gjithashtu ndihmon në zhvillimin e koordinimit sy-dorë, ndërgjegjësimin kinestetik dhe aftësitë motorike bruto. 🌞🎐😇